12/10/2021
De Drie Hoveniers wordt Plan_P Tuinontwerp

Eindelijk is het zo ver: De Drie Hoveniers wordt Plan_P Tuinontwerp. In 2017 heb ik De Drie Hoveniers opgericht met de bedoeling om een allesomvattend tuinbedrijf te starten, met zowel ontwerp, aanleg als onderhoud. Al snel werd duidelijk dat het creatieve aspect me het beste lag. Ik heb me in de tussentijd omringd door bekwame mensen (zoals Simon Callens van Sica Verde) die instaan voor de aanleg van mijn projecten en het verdere onderhoud nadien. Zo kon ik me zelf volledig focussen op het ontwerpen van tuinen.

 

Door de toenemende opdrachten en het feit dat er soms nogal wat verwarring is betreffende de activiteit en benaming, heb ik dit jaar besloten om de structuur van mijn bedrijf te wijzigen. Het tuinbedrijf wordt een volwaardig tuinontwerpburo, en daarbij hoort ook een nieuwe naam die deze aanpassing accentueert. 

 

Voor u als klant verandert er echter niets. Ik sta nog steeds in voor de verdere opvolging van de opgeleverde projecten van De Drie Hoveniers. Lopende projecten zullen afgewerkt worden onder de nieuwe benaming: Plan_P Tuinontwerp.

30/08/2021
Green Deal natuurlijke tuinen

Plan_P Tuinontwerp onderschrijft de Green Deal natuurlijke tuinen van de Vlaamse overheid. We engageren ons om tuinen klimaatrobuust, biodivers en ecologisch in te richten. Een engagement dat sowieso al in onze visie op tuinen vervat zit. De Vlaamse overheid ondersteunt de Green Deal natuurlijke tuinen via kennisdeling, workshops en plaatsbezoeken. Als dynamisch ontwerpbureau grijpen we deze momenten graag aan om de ontwikkelingen en trends in de tuinsector van nabij op te volgen.